a Mi Célunk az

ön sikere

dedicated to your success…

Ipari tevékenységek

Termikus vágás

Központi előgyártó egységünkben acéllemezek méretre darabolására, vágására és csővezetékek, edényfenekek megmunkálására alkalmas CNC vezérelt ESAB termikus vágó automatát működtetünk, ami lehetőséget biztosít számunkra a legkülönbözőbb bonyolult megmunkálást igénylő lemezek, csövek és edényfenekek áthatásainak és beültetéseinek a kialakítására is. Plazmavágó egységünk rotátoros elforduló fejjel biztosítja a szögvágást 45°-ig, így az élletörések mintegy 8 fajta élkiképzést tesznek lehetővé. Nagyobb lemezvastagságok megmunkálására a berendezésünk autogén vágó egységgel is rendelkezik.

A berendezés közel 45 év hegesztési és vágási tapasztalatait ötvözi egy kezelőfelületen, így számos megoldást kínál a csővezetékek, acélszerkezetek és edényfenekek vágásához, kiaknázva ezzel a termikus vágásban rejlő szinte valamennyi lehetőséget.

 

Megmunkálható anyagminőségek:

Szénacélok

Saválló és rozsdamentes acélok, alumínium

Lemez megmunkálási tartomány:

vágási vastagság 1-200 mm

teríték mérete: 2.000 x 6.000 mm

rotátoros vágás: -45° 45°

Csővágás paraméterei:

átmérő DN50-DN700

vágási vastagság 2-35 mm-ig

hossz 12.000 mm

Edényfenék vágás paraméterei:

átmérő: 2.000 mm

magasság 700 mm

vágási vastagság 35 mm

Helyszíni szerelés

Komplett csővezetéki rendszerek kiépítését, modulok, skidek, gőzosztók és egyéb ipari berendezések, valamint komplett üzemek telepítését és az ezekhez kapcsolódó primer és szekunder acélszerkezetek kiépítését is vállaljuk, mely feladatok tökéletesen illeszkednek kivitelezési profilunkba.

 

Fő kivitelezési feladataink az energia-, olaj- és vegyipari beruházás területéről érkeznek. Ezek mellett vállaljuk a nagyobb épületgépészeti egységek csőszerelési, gépészeti kivitelezési munkálatait is.

Csővezeték előgyártás

Cégünk egyik fő profilja közé tartozik az izometrikus és nézeti tervekből csővezetéki rendszerek előgyártása. Dolgozóink a kézi ívhegesztés hagyományos területein (Elektróda, WIG, MÍG-MAG) túlmenően, lánghegesztésben is jártasak, valamint félautomata és automata hegesztőberendezéseket használnak.

TipTig Hotwire hegesztőberendezéseinkkel, mely esetben a dinamikus és automata huzalelőtolásnak és a magas leolvadási teljesítményből eredő hegesztési sebesség növekedésnek köszönhetően a hegesztési hatékonyságot 100%-al sikerült megnövelnünk.

Leggyakoribb megmunkálási csőátmérők: DN10 - DN1000, mindez különböző falvastagságokban. Izometrikus csővezetékek esetén duplikált rendszerek kiépítésében is nagy jártassággal rendelkezünk. A hegesztők minősítésének biztosítása ISO 9606-1 szerint, a karimakötő szakemberek képzése MSZ EN 1591-4 szerint történik.

 

Járatok hegesztési eljárások: TIG 141, TIG 141/111, TIG 111, MAG 135.

 

Járatos megmunkálási anyagminőségek: szénacél, melegszilárd acélok, rozsdamentes és saválló anyagok.

 

Partnereink kérésének megfelelően az előgyártott csővezetéki rendszereket rendeltetési helyükre szállítva be is építjük, azonban támogatandó a megrendelőink szerelőkapacitásait egyre több megrendelő számára teljesítünk önmagában csak előgyártási feladatokat is.

Gőzosztók és Skid egységek előgyártása

Gőzosztók, Modulok és Skid egységek előgyártása: Megrendelőink igényeit követve a legyártott egységek beépítését is vállaljuk, mellyel kapcsolatban referenciákkal rendelkezünk Európában és Európán kívül is.

Acélszerkezet

Gyártási kapacitásunk lehetővé teszik számunkra a primer és szekunder acélszerkezetek gyártását, mind a csővezetéki rendszerek, mind egyéb könnyűszerkezetű felépítmények, pódiumok, létrák, korlátok, csőbilincsek…stb. gyártása terén.

Adatvédelmi nyilatkozat és cookiek kezelése

Általános Szerződési Feltételek

Minden jog fenntartva: Halbo Industry Service. 2019

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu

Célunk, hogy ön minél sikeresebb legyen

dedicated to your success…